دسرپاناکوتا شکلاتی

 

  

سعیده طوقانی

کارشناس آشپزی

 

سلام دوستان

دستور دسرپاناکوتا شکلاتی را براتون مینویسم که امیدوارم درست کنید ودوست داشته باشید.

پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.

دسرفوق العاده لذید وخوشمزه ای هست.

موادلازم:

چهار لیوان شیرپرچرب

یک خامه دویست گرمی صبحانه

چهار قاشق غذاخوری سرخالی پودرژلاتین

یک تادوقاشق غذاخوری پودرکاکائو

یک لیوان شکر

طرزتهیه:

ابتداشیروشکر وخامه رادرقابلمه ریخته وهمشان بزنید(من باهمزن زدمشان)

سپس پودرژلاتین را بایک چهارم لیوان  آب جوش روی حرارت کتری بن ماری کنید(بن ماری کردن یعنی آنقدرروی حرارت کتری همشان بزنید تاتمام ذرات ژلاتین حل شود) وپودرکاکائورااضافه کرده وهمشان بزنید.

قابلمه راروی گاز هم بزنید تاتمام مواد کامل درشیرحل شوند(حدودا ۵ دقیقه)

روی قالب موردنظرصافی گذاشته وپاناکوتارادرون قالب بریزید ودریخچال بگذارید.بعدازچهارپنج ساعت پاناکوتا حاضر شده ومیتوانید نوش جان کنید .

@ashpazi_saeedeh