کیک مرغ

کیک مرغ

 

 

سعیده طوقانی
کارشناس اشپزی

سلام دوستان عزیز

کیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که در مراسم های خاص مانند جشن تولد ها سرو می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در این آموزش کامل ترین دستور تهیه کیک مرغ را آماده کرده ام.
موادلازم جهت تهیه کیک مرغ برای شش نفر:
مرغ یک سینه کامل
خیارشور ۴۰۰ گرم(میتوانید تا ۲۰۰ گرم کاهش بدهید مقدارش را)
قارچ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای به مقدارلازم
جعفری وهویج درصورت تمایل بمقدارلازم
فلفل ونمک بمقدارلازم
آبلیمویک قاشق غذاخوری
گردو نگینی خرد شده ۵۰ گرم
ماست پرچرب وغلیظ نصف پیمانه
سس مایونز یک پیمانه
نان تست یک بسته
طرزتهیه:
مرغ را سرخ کرده و بپزید وریش ریش کنید.
قارچ را شسته خرد کنید وبایک قاشق غذاخوری آبلیمو وکره تفتش دهید تاآبش تمام شود.
خیارشور رنده شده یاخردشده وبقیه موادرا باهم مخلوط کنید.
درآخرماست وسس وادویه هارااضافه کنید(نسبت ماست ازسس کمتراست)
دور نان تست راباچاقوببرید وآنهارا درظرف موردنظربچینید‌
سپس روی آن رایک لایه ازمواد مرغ ومخلوط سس و.. بریزید ودوباره نان تست بگذارید وتاسه تاچهارلایه ادامه دهید‌
لایه رویی باید نان تست باشد وروی آن سس بزنید وتزیینش کنید.
بهتر هست که این غذایک شب دریخچال بماندو سپس سروشود.

نوش جان

@ashpazi_saeedeh