قیمه بوشهری

قیمه بوشهری

قیمه بوشهری

 

 

سمیه جعفری
کارشناس اشپزی

 

مواد لازم خورش قیمه بوشهری
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
لپه ۲۵۰ گرم
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران و زردچوبه و نمک مقداری
طرز تهیه خورش قیمه بوشهری
لپه را از شب قبل خیس دهید،  لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه قرار دهید.
همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ – ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده، آب گوشت صاف شده، پودر لیمو عمانی، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.