خمیرسیر و زنجفیل

خمیرسیر و زنجفیل

 

سمیه جعفری
کارشناس آشپزی

سلام دوستان عزیز و یاران همیشگی رامش روان ، امیدوارم که روزهای تابستانی خوبی داشته باشید.
آموزش یک طعم دهنده عالی به غذا که میتوانیم برای انواع غذاها از آن استفاده کنیم.

طرز تهیه خمیرسیرو زنجفیل
ginger garlic past
مخلوطی از پوره سیر و زنجفیل هست که درهندوستان بسیار استفاده از آن رایج است
میتوان این خمیر را با فلفل و یا بدون فلفل تهیه کرد، و برای ماهها در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کرد  .
طرز تهیه ان بسیارساده هست زنجبیل تازه و سیر را با هم پوره میکنیم ، تجربه شخصی من نشان داده که اضافه کردن روغن زیتون حین پوره کردن
هم باعث تسهیل مخلوط شدن میشود و هم در ماندگاری بالاتر خمیر نقش مهمی دارد.
امیدوارم از این طعم دهنده عالی غذا لذت ببرید.