سمیه جعفری
کارشناس آشپزی
مربای توت فرنگی
سلام دوستان عزیز ویاران همیشگی رامش روان ،امیدوارم که روزهای تابستانی خوبی داشته باشید
این روزها بازار پخت مرباهای خانگی از میوه های تابستانی داغ داغ است من تصمیم گرفتم دراین شماره،مربای توت فرنگی رابه روش ساده وقابل اطمینان به شما آموزش بدهم ،هرچند مطمئنم اغلب کدبانوهای ایرانی خیلی عالی مربا درست میکنند ولی بنابر تقاضای خیلی از نوعروس های عزیز با اجازه از شما دستور پخت مربای توت فرنگی را قرار میدهم
توت فرنگی هایی راکه برای مربا درنظر دارید بایدحتما ارگانیک باشند توت فرنگی هیدروپونیک که درهر فصلی در بازار موجود هستند عطر و طعم ندارند وبرای مربا مناسب نیست
توت فرنگی ها را پاک کرده درآب سرد بمدت یک ساعت خیس میکنیم تا اگر ذرات شن یا آلودگی دیگری داشته باشد از آن جدا گردد
بعدازشستن توت فرنگی های خیلی درشت را دونیم کرده و همه را در یک قابلمه جا دار میریزیم میزان شکر برای توت فرنگی دقیقا هم وزن خود میوه هست که آن را لابه لای توتها ریخته درب قابلمه رابسته و به مدت حداقل پانزده ساعت دریخچال قرار میدهیم این کار باعث حل شدن شکر و آب انداختن توت فرنگی میشود ،بعداز گذشت این مدت ، قابلمه راروی اجاق قرار داده وبه محض دیدن کف روی مربا را میگیریم از وقتی که آب مربا به جوش امد فقط بیست دقیقه مربا را می جوشانیم هرچه مربا بجوشد هم رنگ آن تیره میشود و هم میوه له شده وظاهرزشتی پیدا میکند، بعداز خنک شدن مرباهارادرظرف شیشه ای ریخته و دریخچال نگهداری میکنیم،میتوانیم از وانیل بعنوان طعم دهنده استفاده کنیم،البته درآخرین لحظه که شعله زیر مربا را خاموش میکنیم. امیدوارم ازاین آموزش راضی باشید