حلیم بادنجان

اشپزی

سمیه جعفری : کارشناس آشپزی

 

سلام دوستان عزیزم
یکی از غذاهای پرطرفداروخوشمزه برای ماه مبارک رمضان،حلیم بادنجان هست که پختنش کمی نیازبه مهارت دارد،دراین صفحه قصدداریمآموزش یک حلیم خوشمزه باتمام فوت وفنش برای شماقراربدهیم
موادلازم برای هشت نفر
گوشت گوسفندی ترجیحا بااستخوان پانصدگرم،
لوبیاسفیددویست گرم، برنج ایرانی خوش عطرترجیحا نیم دانه صدوپنجاه گرم، بادنجان دوکیلو، مغزگردوصدگرم، کشک به مقدارلازم، عدس صدگرم، پیازداغ ، نعناداغ، نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
من روشی که خودم میپزم رادقیق خدمتتون عرض میکنم
گوشت ولوبیای سفید رابایک عددپیار،زردچوبه ویک قلم دارچین وآب میگذارم خوب بپزد .بعدازپخت گوشت را ازاستخوان جداکرده لوبیاوگوشت را باگوشتکوب دستی خوب میکوبیم اینکار درکشدارشدن حلیم خیلی موثراست.
بادنجان را پوست گرفته و با روغن سرخ کرده همراه بابرنج و عدس پخته ومقداری آب وابگوشت ومقداری زردچوبه میگزاریم کامل بپزد درحدی که برنج کاملا پخته شده ودانه های برنج اصلا پیدا نباشد برای یکدست شدن حلیم دراین مرحله بهتراست باگوشتکوب برقی مواد را مخلوط کنیم،گوشت ولوبیا را اضافه کرده باید مرتب با کفگیر حلیم را بهم بزنیم تاکشدارشود وته نگیرد کشک را دراین مرحله اضافه میکنیم. من اندازه دقیقی برای کشک ذکرنکردم بدلیل اینکه طعم کشکها با هم متفاوت است من خودم برای این مقدارحلیم حدود یک کیلوکشک استفاده میکنم
گردو را خرد یاپودرکرده اواخرپخت اضافه میکنیم درآخرهم مقداری نعناو زردچوبه رادر روغن سرخ کرده به حلیم بادنجان می افزاییم برای تزیین روی هلیم ازکشک،پیازداغ،سیرداغ ونعناداغ استفاده میکنیم
امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد،دراین روزها وشبهای پربرکت ماراهم ازدعای خیر خود بی بهره نسازید.